Vestbadet

Nærområde - Vestbadet

Kommende information om ældreklubben.

VESTBADET

Vestbad ligger centralt, 10 km fra Københavns Centrum, 13 min. med S-tog til Brøndbyøster Station, som ligger ca. 500 fra Vestbad.

Boldklub Vest har til huse i Ulkær 32, og har historie helt tilbage til 1959. Klubben har udviklet sig fra at være et enkelt hyggehold til at have flere både ungdoms og senior hold.

På Café Biblioteket kan du bl.a. læse dagens aviser, bruge borgerservice, hente og aflevere biblioteksbøger, drikke kaffe og snakke med andre beboere m.m.

I 2014 fik kærene sine egne små hårtarbejdene honningbier. Der er opstillet ialt 10 bistader, som bliver passet af lokale biavlere.

Lokalhus Syd blev stiftet i 1989 og er i dag et uformelt værested på Skolen ved Milestedet, hvor alle områdets beboere og andre interesserede kan samles.

Hønsehaven blev dannet efter et møde blandt interesserede beboere i de 4 boligselskaber AAB, AKB/KAB, Lejerbo 60 og Lejerbo 331.

Sundhedshuset er beliggende i Ruskær 34 og her finder du udover læger også fodterapeut og idrætsklinik. Se yderligere information om Sundhedshuset på deres hjemmesidehttp://sundhedshus.nu

Vestbadet.

Vestbad ligger centralt, 10 km fra Københavns Centrum, 13 min. med S-tog til Brøndbyøster Station, som ligger ca. 500 fra Vestbad.


Svømmehal

Vestbad ligger centralt, 10 km fra Københavns Centrum, 13 min. med S-tog til Brøndbyøster Station, som ligger ca. 500 fra Vestbad.

Vestbad svømmehal har et 50 m bassin med en vandtemperatur på ca. 26º og et babybassin med ca. 34º varmt vand. Babybassinet er optaget af undervisningen hver morgen mellem 8.00-9.00, så det vil sige at offentligheden kan benytte det frit efter kl. 9.


Baby-bassin

Langs det store 50 m bassin findes et mindre baby-bassin med ca. 34 grader varmt vand, som kan benyttes fortrinsvis af babyforældre med deres babyer. Find baby-bassinet i venstre side, for enden af det store svømmebassin.


Varmtvandsbassin

Vestbads varmtvandsbassin er 120 cm dybt og 34 grader varmt. Varmtvandsbassinet bruges til forskellige formål - blandt andet til undervisning, til wellness-afdelingens gæster og offentlig åbningstid.

Hvem kan benytte varmtvandsbassinet og hvornår?

Varmtvandsbassinet kan benyttes af gæster med billet til wellness-afdelingens Plustid.

Bassinet benyttes også til holdundervisning - se holdoversigt hér.

Endelig holder bassinet offentligt åbent for gæster med almindelig svømmebillet på specifikke tidspunkter.


Wellness

Vestbad har en smuk wellness-afdeling med en række varmefaciliteter: Dampbad, alm. sauna, biosaunaer (kombinerer sauna med damp), infrarød helsekabine, spabad og et stort varmtvandsbassin. Endvidere er der adgang til en terrasse med stole og borde, hvor der er mulighed for afslapning i det fri.


Læs mere om Vestbadet på deres hjemmeside her - Link