Lokalhus Syd

Nærområde - Ældreklub

Kommende information om ældreklubben.

Vestbad ligger centralt, 10 km fra Københavns Centrum, 13 min. med S-tog til Brøndbyøster Station, som ligger ca. 500 fra Vestbad.

Boldklub Vest har til huse i Ulkær 32, og har historie helt tilbage til 1959. Klubben har udviklet sig fra at være et enkelt hyggehold til at have flere både ungdoms og senior hold.

På Café Biblioteket kan du bl.a. læse dagens aviser, bruge borgerservice, hente og aflevere biblioteksbøger, drikke kaffe og snakke med andre beboere m.m.

I 2014 fik kærene sine egne små hårtarbejdene honningbier. Der er opstillet ialt 10 bistader, som bliver passet af lokale biavlere.

Lokalhus Syd

Lokalhus Syd blev stiftet i 1989 og er i dag et uformelt værested på Skolen ved Milestedet, hvor alle områdets beboere og andre interesserede kan samles.

Hønsehaven blev dannet efter et møde blandt interesserede beboere i de 4 boligselskaber AAB, AKB/KAB, Lejerbo 60 og Lejerbo 331.

Sundhedshuset er beliggende i Ruskær 34 og her finder du udover læger også fodterapeut og idrætsklinik. Se yderligere information om Sundhedshuset på deres hjemmesidehttp://sundhedshus.nu

Lokalhus Syd.

Lokalhus Syd blev stiftet i 1989 og er i dag et uformelt værested på Skolen ved Milestedet, hvor alle områdets beboere og andre interesserede kan samles og dyrke deres fritidsinteresser.

Vi synes at det er vigtigt at aktivitetstilbuddet går på tværs af generationer. Dvs. forældre og børn, unge som voksne har mulighed for at udfolde sig på skolen en gang om ugen i lokalhuset.  Hver torsdag mellem kl. 17-22 fra september til påske kan du deltage i aktiviteter og mulighederne er mange. 


Der er pt ikke planlagt nogen opstart grundet Coronanedlukning.


Indmelding kan ske ved fremmøde på en lokalhus aften og det er ikke noget der vælter budgettet. Et medlemskab koster 50 kr. for voksne og 10 kr. for børn op til 12 år om året.

Læs mere på lokalhusets hjemmeside: www.lokalhuset.dk