Kærenes Boligsociale Fællesskab

Nærområde - Kærenes Boligsociale Fællesskab

Kommende information om ældreklubben.

Vestbad ligger centralt, 10 km fra Københavns Centrum, 13 min. med S-tog til Brøndbyøster Station, som ligger ca. 500 fra Vestbad.

Boldklub Vest har til huse i Ulkær 32, og har historie helt tilbage til 1959. Klubben har udviklet sig fra at være et enkelt hyggehold til at have flere både ungdoms og senior hold.

På Café Biblioteket kan du bl.a. læse dagens aviser, bruge borgerservice, hente og aflevere biblioteksbøger, drikke kaffe og snakke med andre beboere m.m.

I 2014 fik kærene sine egne små hårtarbejdene honningbier. Der er opstillet ialt 10 bistader, som bliver passet af lokale biavlere.

Lokalhus Syd blev stiftet i 1989 og er i dag et uformelt værested på Skolen ved Milestedet, hvor alle områdets beboere og andre interesserede kan samles.

Hønsehaven blev dannet efter et møde blandt interesserede beboere i de 4 boligselskaber AAB, AKB/KAB, Lejerbo 60 og Lejerbo 331.

Sundhedshuset er beliggende i Ruskær 34 og her finder du udover læger også fodterapeut og idrætsklinik. Se yderligere information om Sundhedshuset på deres hjemmesidehttp://sundhedshus.nu

Kærenes Boligsociale Fællesskab

Tremilen Café Bibliotek er et socialt samlings- og aktivitetssted for kærene. Her kan du bl.a. læse dagens aviser, f.eks. Politiken, BT, Ekstrabladet og Rødovre LokalNyt

Du kan bestille bøger fra Rødovre Hovedbibliotek til udbringning i Tremilen og aflevere dem her igen.

 

Du kan tirsdag og torsdag drikke Corona-kaffe i teltet mellem kl. 11-13. Alle forskrifter overholdes både med afstand og afspritning.

Borgerservice, her udprintes skemaer og blanketter til lægeskift, nyt sygesikringskort, boligsikring og flytte

anmeldelser. Du kan få hjælp til udfyldelse og vi sørger for videresendelse af post til rådhuset.

 

Du kan bruge Café Bibliotekets internetmaskine til at søge informationer på kommunens hjemmeside www.rk.dk her finder du også en række muligheder for selvbetjening.

 

Tremilen står for en masse boligsociale aktiviteter…

Her sker rigtig mange ting, bl.a. følgende:

mødre grupper

morgenmadsspisning for Præriens brugere

kvindegruppe for alle kvinder

lektiecafe

samværsgruppe for ensomme

fællesspisning – med Lokalhus Syd hver torsdag vinteren igennem

litteraturgruppe – hvor en gruppe læser den samme bog og efterfølgende diskuterer den over en kop kaffe

 

Kom ned og snak med os, hvis du ikke lige kan finde en aktivitet der passer sig. Det kan være vi kan finde en løsning. Vi bider ikke…