Hønsehaven

Nærområde - Ældreklub

Kommende information om ældreklubben.

Vestbad ligger centralt, 10 km fra Københavns Centrum, 13 min. med S-tog til Brøndbyøster Station, som ligger ca. 500 fra Vestbad.

Boldklub Vest har til huse i Ulkær 32, og har historie helt tilbage til 1959. Klubben har udviklet sig fra at være et enkelt hyggehold til at have flere både ungdoms og senior hold.

På Café Biblioteket kan du bl.a. læse dagens aviser, bruge borgerservice, hente og aflevere biblioteksbøger, drikke kaffe og snakke med andre beboere m.m.

I 2014 fik kærene sine egne små hårtarbejdene honningbier. Der er opstillet ialt 10 bistader, som bliver passet af lokale biavlere.

Lokalhus Syd blev stiftet i 1989 og er i dag et uformelt værested på Skolen ved Milestedet, hvor alle områdets beboere og andre interesserede kan samles.

Hønsehaven

Hønsehaven blev dannet efter et møde blandt interesserede beboere i de 4 boligselskaber AAB, AKB/KAB, Lejerbo 60 og Lejerbo 331.

Sundhedshuset er beliggende i Ruskær 34 og her finder du udover læger også fodterapeut og idrætsklinik. Se yderligere information om Sundhedshuset på deres hjemmesidehttp://sundhedshus.nu

Hønsehaven.

Hønsehaven blev dannet efter et møde blandt interesserede beboere i de 4 boligselskaber AAB, AKB/KAB, Lejerbo 60 og Lejerbo 331. Det første møde blev holdt i uge 8 og interessen for projektet var stor. Hurtigt blev der dannet et haveudvalg og et hønseudvalg og på ganske få måneder voksede haven frem og kom til at ligge på bakken bag lejepladsen i Ulkær. Her er både hønsehus med 10 høns der går og hygger sig, drivhus, hyggekrog og masser af kasser med blomster og grønt. Og stedet er nu blevet et hyggeligt samlingssted for områdets beboere hvor man næsten altid kan komme i snak med andre beboere, eller sidder og nyde en kop medbragt kaffe/te.

Hønsehuset blev bygget af Teknisk Skole som led i deres projekt, men ellers er det de omkring 20 frivillige der har brugt tid og kræfter på at få haven op at stå og der er lagt mange kræfter i projektet både med samling af kasser, maling af kasser og hønsehus. Men også med at skovle jord og sand i hhv. kasser og hønsehus.