Søg bolig i AAB

AAB AFDELING 43.

Boligsøgende - Søg bolig i AAB

Boligforeningen AAB har en bred vifte af almene boliger til udlejning. Du kan søge i en af vores mange afdelinger på vores hjemmeside.

SØG BOLIG I AAB

Ønsker du at få en bolig i afdeling 43, eller andre af AAB´s afdelinger skal du starte med at registrere dig på bolig opskrivningsside "Boligbasen"

BOLIGBASEN

Udover boligstøtte kan du søge din kommune om et lån til indskud, når du flytter ind i en almen bolig.

BOLIGLÅN

Boligstøtte er et kommunalt tilskud, du kan få som hjælp til betaling af din husleje. Boligstøtten beregnes på grundlag flerer forskellige parameter.

BOLIGSTØTTE

Sådan søger du bolig i AAB.

Boligforeningen AAB har en bred vifte af almene boliger til udlejning. Alt efter hvilken type bolig du søger, kan der være forskellige regler for søgning og tildeling.


For at søge en bolig kræver det, at du er opnoteret på AAB’s venteliste. Er du ikke allerede ansøger, kan du blive det med det samme via vores digitale selvbetjening, Boligbasen.

Det er i Boligbasen, du skriver dig op til de boliger, du ønsker at bo i. Det hele foregår elektronisk, og så snart du er oprettet som bruger, kan du skrive dig på venteliste.

Det er vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen. De er en vigtig forudsætning for, at vi kan kontakte dig, hvis vi har et boligtilbud til dig.

Som udgangspunkt kan alle få en almen bolig, men du skal være fyldt 15 år, før du kan blive opnoteret på boligforeningens venteliste, og du kan tidligst søge bolig tre måneder før, du fylder 18 år.

Din opnotering på ventelisten er personlig, og du kan ikke overdrage den til andre.


Hvordan bliver jeg medlem?

Du tilmelder dig ventelisten ved at oprette dig som bruger i vores digitale selvbetjening Boligbasen. Det koster et gebyr at blive opnoteret på ventelisten, og du betaler for din opnotering enten med Dankort eller andet kreditkort.

Det koster et årligt gebyr at stå på ventelisten. Gebyret dækker vores omkostninger ved at ajourføre ventelisten og skal betales, uanset om du er aktivt søgende eller blot ønsker at optjene anciennitet.

Du modtager automatisk et indbetalingskort fra os, når du skal forny din tilmelding til ventelisten. Hvis du ikke betaler det årlige ajourføringsgebyr til tiden, mister du din plads på ventelisten og din anciennitet.


Læs mere her - Link


Søg bolig i AAB.

Ejendomskontoret

Ulkær 22 st.tv., 2610 Rødovre

Tlf. 36 75 06 88

Email. aab-43@aab-43.dk

Åbningstider.

Mandag:7.30 – 8.30 / 18.30-19.30

Tirsdag til Fredag :7.30 – 8.30

Lørdag og Søndag:Lukket